Leta i den här bloggen

måndag 13 september 2010

Losing it with Jillian

Ett positivt, lagom tårdrypande och gulligt program på tv just nu är femmans “Losing it with Jillian” torsdagar klockan 20.00. Jillian Michaels, en av USA:s främsta personliga tränare, hjälper en familj i taget att komma till rätta med övervikt och dåliga matvanor. Men det handlar inte bara om att lära sig att träna och äta bättre. Jillian gräver också fram svaren på varför situationen har uppstått, vilket gör programmet intressantare. Jillians terapeutiska talanger är förmodligen en stor del av hennes framgångar och hon säger själv att hon har lärt sig av sin mamma, som är just terapeut.

Jillian är, tillsammans med Bob Harper, en av tränarna i amerikanska ”Biggest Loser”, som också (två säsonger för sent) sänds i svensk tv måndag till torsdag kl. 19.00, vilket kanske är lite i mesta laget för vad en vanlig arbetande svensk hinner sitta och titta på tv. Då är Jillians eget program en tacksam variant, eftersom varje avsnitt är fristående och man kan titta om han har tid och lust.

Jillian, som själv en gång varit överviktig, är tuff och hård, men har samtidigt ett stort hjärta och bryr sig verkligen om sina familjer. En klart inspirerande person!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar