Leta i den här bloggen

tisdag 2 april 2013

Vart är du på väg - se över dina målsättningar

Så var påsken över och det är tre månader sedan 2013 just precis hade börjat med alla nyårslöften. Eller kanske du följde mina tips och satte upp några rejäla mål istället, som du skulle jobba med? Frågan är hur det har gått? Tittar du över dina målsättningar ibland och jobbar vidare med små delmål längsmed vägen? Bra gjort i så fall. Det är bara att fortsätta! Eller har du helt enkelt glömt bort alltihop? I så fall är det dags nu att plocka fram dina papper igen och reflektera över hur det går.

Först och främst – gäller målsättningarna fortfarande? Eller har du ändrat dig? Är detta vad du vill? Och hur har det gått med delmålen? Ibland kan vi med förvåning konstatera, när vi väl plockar fram målsättningar som vi skrev ner för en tid sedan, att en del saker har gått framåt nästan av sig själva och vi kan bocka av dem. Det känns ju bra. Kanske är det även dags att skriva in fler delmål i planen. Så ta dig en stund och fundera över vart du är på väg.

Framför allt; ge inte upp! För att komma någon vart gäller det att jobba sig framåt. Vad vill du uppnå och vilka är stegen för att nå dit? Små, små steg – och ibland stora – leder dig mot målet. Så enkelt är det.