Leta i den här bloggen

söndag 23 januari 2011

Hot-veckor på Filborna Arena

Nästa måndag, 31 januari, kör Filborna Arena igång sina Hot-Hot-Hot-veckor, som kommer att hålla på fram till söndag 13 februari. (Och ”hot” ska då uttalas på engelska förstås, och inte på svenska…) Detta innebär att värmesalen kommer att vara igång större delen av den tiden med massor med pass utöver de vanliga. Förutom Hot Yoga och Hot Mojo (där vi dessa veckor lanserar sekvens nr 4) kommer där även att vara Body Balance och Pilates i värme. Tid att testa med andra ord, för den som ännu inte gjort det! För några veckor sedan gick det ut en stor annonsbilaga i Helsingborgs Dagblad med erbjudande om att hämta ut ett gratis träningskort för en hel vecka. Utnyttja det nu om du inte redan gjort det!

Träning i värme gör kroppen mer elastisk och tillåter större flexibilitet i rörelserna. Risken att sträcka sig eller skada sig är betydligt mindre. Förutom fysisk styrka tränar vi även mental styrka, eftersom det är extra krävande att träna i stark värme. Genom att svettas utöver det vanliga gör vi oss av med mer slaggprodukter. Det blir alltså samtidigt lite av en reningskur.

Själv ska jag hålla många, många fler pass än vanligt. Jag kanske nästan borde överväga att flytta in, jag kan sova på min yogamatta… Filborna Arena står även redo att starta upp sin mat-snacks-juice-kaffe-smoothie-bar i mitten av loungen på nedre plan, vilket gör allting ännu trevligare, det blir en riktig mötesplats där vi nu även kan äta och dricka.

See you there!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar