Leta i den här bloggen

fredag 20 februari 2015

Missa inte Vardagspuls

Den här veckan vill jag tipsa om programmet Vardagspuls, som börjat sändas varje vardagskväll klockan 17.55 i TV4. Roligt och inspirerande program med fokus på hur vi ska kunna må bättre i vår vardag, så mycket om nyttig matlagning, träning både fysisk och mental, samt roliga reportage och aktuella gäster. 

Sedan är väl frågan vem som har tid att sitta och titta klockan 17.55? Möjligen enstaka singlar, som precis kommit hem från jobbet och sätter sig ner för att äta sin (nyttiga) middag innan de påbörjar kvällens aktiviteter? Säkert också pensionärer. Men förmodligen inte familjen, där det ska lagas mat och ätas och mycket ljud som dränker tv:n och kanske dessutom en och annan träningsaktivitet som ska passas. Och själv är jag antingen på jobb eller på väg dit. Dock, nu för tiden är det ju ingen som är bunden vid tv-tiderna. Det finns andra sätt och själv gillar jag att spela in, så jag sedan kan skippa alla reklampauser och även de inslag jag inte har lust att titta på. Dessutom finns deras utmärkta hemsida www.vardagspuls.se som innehåller massor med bra information. 

Programmet leds av Kristin Kaspersen och Agneta Sjödin. Förmodar att de ska turas om. Och studion är mysig med rustikt träbord där det pratas och äts av den nyttiga maten, som lagas vid den likaledes mysiga köksön. I övrigt har vi lite coola växter, bitar av tegelväggar och stora luftiga fönster, kulisser givetvis, men ändå, man får nästan lust att flytta in... Bra initiativ nu i februari när nyårslöftena ligger långt bakom och ofta redan är bortglömda. Det är lätt att tro att man är ensam i sin kamp om att få vardagspusslet att gå ihop. Men det är man ju inte! Här får man se och höra tips och inspiration från andra. Bra pepping helt enkelt så missa inte!