Leta i den här bloggen

måndag 11 oktober 2010

Filborna Arena är invigt

Vill idag bara tipsa om att Filborna Arena öppnade sina portar nu i helgen och är ett fantastiskt träningsställe för folk som bor i Helsingborg. Framför allt är detta ett prisvärt och bra ställe för den som vill variera sin träning! Här finns massor med roliga pass att välja på, t.ex. Ayoba (afrikanskinspirerad dans), zumba, body combat, body balance, military training, flowing, indoor walking och mycket mycket mer som du hört eller inte hört talas om… Plus ett fantastiskt gym, tillgång till simhallen och ett regnskogsrum med massagefåtöljer.

Självklart finns där också YOGA, det var väl ingen som trodde något annat? Jag har tillbringat helgen med att hålla klasser i Hot Yoga och Hot Mojo, samt hänga omkring utanför Hot Yoga- och regnskogsrummen och prata med trevliga människor. Med tanke på vinterklimatet i Sverige är verkligen Hot Yoga-rummet en varm oas att få komma in i. Mycket trevlig arbetsmiljö för en frusen person som mig. Det blir även vanlig Hatha Yoga i en av de större salarna på nedre botten. Där gör jag premiär på lördag klockan tio med ett enkelt pass, som vem som helst kan hänga med på.

Invigningen skedde officiellt i lördags klockan tretton och femton när Henrik Larsson klippte av ett band i den stora trappan omgiven av ballonger. Kom gärna och spana in stället och för mera information gå in på: www.filbornaarena.se

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar